'22 szeptemberében induló képzéseink

A három intézetünkben összesen 16 szak indul

Általános felvételi tájékoztató 2022

Magyarországi felsőoktatási intézménybe bárki jelentkezhet, aki rendelkezik legalább érettségi bizonyítvánnyal, vagy azzal egyenértékű bizonyítvánnyal, tanúsítvánnyal, oklevéllel. 

A sikeres felvételihez vezető út első lépése a jelentkezés benyújtása, amelyre a központi felvételi eljárások meghatározott időszakaiban nyílik lehetőség. Jelentkezni a www.felvi.hu oldalon kell. 

Alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre kizárólag az E-felvételi felületen lehet jelentkezni. Itt kell megadni a személyes adatokat, megnevezni a kiválasztott képzéseket (felállítva közöttük a kívánt jelentkezési sorrendet), illetve feltölteni azon dokumentumok, bizonyítványok, igazolások stb. másolatait, amelyekre a jelentkezéshez és a pontszámításhoz szükség van. Szintén az E-felvételi felületre érkeznek a felvételi eljárás során bizonyos tájékoztatások, felszólítások (pl. a jelentkezőnek hiánypótlásra van szüksége). 

A felsőoktatási felvételi eljárásban a jelentkezési kérelem benyújtásakor három képzés megjelölésére díjmentesen van lehetőség. A jelentkezési helyek számától függően azonban a jelentkezőnek esetlegesen kiegészítő díjat kell fizetnie. Amennyiben a felsőoktatási intézmények egészségügyi és pályaalkalmassági, gyakorlati, illetve mesterképzésben felvételi vizsgát tartanak, ezért külön eljárási díjat kérhetnek. 

Az alábbi szakokat indítjuk szeptemberben

A megnyitáshoz kattints az induló szakok egyikére